Första veckan på nya jobbet

Publicerat: 2013-01-12 Kl: 15:12:07 | I kategori: | 0 kommentarer


Första veckan på jobbet har gått bra men vi har haft sjukt mycket att göra. Alla dagar har vi jobbat 7.30-17, igår slutade vi dock 17.30. Allt blir jättebra och fint, vi är nöjda och kan med stolthet välkomna barnen på måndag :) jag är mest nervös för inskolningssamtalen med föräldrarna, det har jag aldrig haft innan.

Imorse vaknade jag med någon slags urinvägsinfektion, toaletten är min bästa vän idag, jätte jobbigt och tråkigt. Vi hade tänkt ha en mysig dag på stan bara Martin och jag men jag vågar inte åka dit. Jag kissar minst varje kvart och det gör sjukt ont :/ så jag ligger mest i soffan och vilar.


Sömnuppdatering

Publicerat: 2013-01-07 Kl: 20:22:25 | I kategori: | 0 kommentarer


Tjäna gott folk :)
Här kommer en uppdatering om min sömn. Det gick käpprätt år h-vete med att somna. Jag försökte allt, till och med läsningen av en bok gick åt fanders för det visade sig att bok-j*veln var bra. Jag tycker verkligen inte om att läsa, jag blir rastlös och inatt tänkte jag att det måste vara det bästa knepet för att lösa mina sömnproblem men det visade sig att det inte var något vidare knep. Jag domnade tillslut kl 3 och kl 6.45 ringde klockan så hela min dag har bestått utan gäspar och inredning!!

Första dagen på nya jobbet var riktigt spännande och rolig. Vi möblerade det vi kunde, imorgon ska vi handla mer grejer så att vi sedan kan sätta oss ner och planera kommande inskolningar.

Tråkigt inlägg, jag vet, men det får blir så idag :)

Puss ❤


Sömnlösa nätter

Publicerat: 2013-01-07 Kl: 00:56:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har totalt vänt på dygnet och jag hatar det. När man är ledig får man sova precis hur länge man vill, jag har inte klivit upp innan kl 11 en enda gång den senaste veckan vilket har lett till att jag inte gått och lagt mig förrän tidigast kl 1 på nätterna. Ikväll gick vi och la oss kl 10 :O här ligger jag, klockan är snart 1 och jag har verkligen försökt med allt för att lyckats somna, det går inte. Funderar starkt på att gå upp och laga frukost så att den är klar imorgon innan jag går till jobbet, då slipper jag det momentet. Skulle jag nu kliva upp så skulle jag bli om möjligt ännu piggare!!
Fy fan, jag vill somna nu!!

Imorgon börjar i alla fall mitt nya jobb, det ska bli otroligt spännande, vi börjar dock första veckan med möblering, planering och att lägga struktur. Om en vecka kommer våra små liv och då är allvaret igång, i alla fall inskolningarna. Jag ser fram emot min nya vardag väldigt mycket (kanske därav min sömnlöshet också?).

Ni som känner mig väl vet att jag HATAR att läsa böcker, funderar starkt på att plocka fram en och läsa lite för att se om jag bli trött ;) tror jag gör det faktiskt!
Godnatt ❤


RSS 2.0