Inget riktigt flow

Publicerat: 2012-11-30 Kl: 22:58:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har kommit på en sak jag tycker är jobbig, jag tänker varje dag på saker jag kan skriva här men jag kommer aldrig till skott och sen glöms det bort. Jag vill uppdatera mer än vad jag gör!

Nu kommer i alla fall en uppdatering om livet de senaste dagarna.
Martin är förkyld (det är väldigt synd om honom), han har legat hemma två dagar, enligt honom är det livshotande, han är döende, enligt mig är han förkyld. Det beror lite på hur man ser det, behöver man snyta sig 20 ggr på en dag så kanske man är döende.. Vad vet jag!!??

Min väldigt sjuka sambo följde i alla fall med mig på (äckel)birsta idag för att handla julpynt vilket är sjukt tråkigt. Vi tänkte att vi skulle festa till det lite med julbord på Ikea, det smakade i och för sig skit! Det hade nog varit godare att äta upp själva pengarna istället.

Julpynt fick jag tag i OCH en tvättmaskin (?), fint! Mina armar gick av när vi bar upp den för våra 6 trappor :) så nu är jag också döende!

Imorgon är det dop och jag hoppas verkligen vi kan åka men ska M hålla på att vara såhär förkyld så kanske vi får tänka om.

Time to sleep!


Myskvällar har blivit vår grej

Publicerat: 2012-11-20 Kl: 21:36:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Sedan vi flyttade för ca 2 veckor sedan har vi haft en hel del myskvällar vilket jag uppskattar till tusen :)

Vi jobbar och står i på dagarna, trötta som as när vi kommer hem så det blir inte så mycket gjort här hemma förutom middag och mys i soffan!

Jag har fått nytt jobb till våren vilket ska bli grymt roligt, kommer berätta mer om det när saker och ting är färdiga :)


Gardiner

Publicerat: 2012-11-16 Kl: 00:21:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Snabb update... Vi har fått gardiner i 3 av rummen idag :) jag kommer givetvis visa bilder på alla men nu får ni se sovrummet! (Jävligt dålig bild, det kommer bättre :)


Vi får lite ordning

Publicerat: 2012-11-14 Kl: 11:15:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Godmorgon
Nu är vi inflyttade, jag önskar att allt är färdigt men ska jag vara ärlig så är det kaos :) kartonger och påsar med grejer överallt. Köket är i princip färdigt men det tar ju ett tag att lära sig ett nytt kök, jag går ofta omkring och undrar var jag lagt allting.

Sovrummet är färdigtapetserat och vi är jättenöjd :) det ska inhandlas lite mer saker men det tar vi pö om pö :)

Jag är sjukskriven några dagar så jag strosar mest omkring och småfixar :)

Jag kommer lägga ut bilder när vi fått lite ordning!


Här händer det grejer

Publicerat: 2012-11-09 Kl: 11:59:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Tjena hallå!
Längesedan jag yttrade mig nu, det är nog dags...

Mycket har hänt. Jag och M håller på att renovera vår gemensamma lägenhet. Vi har fått en hyreslägenhet i Bommen, en trea som vi fräschar till så den känns mer som vår. Vi är här varje ledig timme och det går faktiskt framåt :)

Jag traskade hem från jobbet idag med feber och dyng-förkylning så ett läkarbesök väntar på 13, hoppas jag får en dom så jag slipper detta nu. Jag har varit sjuk så länge och jag känner att jag inte riktigt har tid med det!

Min starkaste känsla just nu är att jag vill allt ska bli klart så vi kan flytta in men det verkar dröja ett tag till...

Kul att skriva av sig lite :) det får jag nog göra lite oftare i framtiden!


RSS 2.0