Nu blir det snart nytt år

Publicerat: 2012-12-31 Kl: 12:10:21 | I kategori: | 0 kommentarer


Gott nytt år på er!!

Ja ni, 2012 har varit en (för det mesta bra år). Jag har flyttat hem till mitt älskade Sundsvall, träffat Martin och på något sätt börjat om mitt riktiga liv. Från den dagen jag flyttade hem har mitt liv flutit på. Jag har inte gått arbetslös en enda dag, jag varit lycklig, både för att Martin finns i mitt liv men också för att jag nu kan umgås med mina nära och kära precis när jag vill :) det är en sån härlig känsla.
Nu ser vi fram emot 2013 som jag också tror kommer bli ett toppen år!!
Puss på er alla ❤


Trööööött

Publicerat: 2012-12-20 Kl: 00:26:33 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är nu andra natten i rad som jag inte kan sova. Detta beror på min käraste. Jag tycker om honom fruktansvärt mycket men ibland skulle jag vilja stänga ut honom på balkongen. Han SNARKAR! Dra mig baklänges. Igår natt la jag mig i fotänden på sängen för att slippa snarkningarna, i natt ligger jag i soffan 👍 jag får nog göra ordning gästrummet snart så att han har nånstans att sova, jag blir galen!!!

Annars har dagen varit bra 😡


Kärlek

Publicerat: 2012-12-15 Kl: 23:18:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag älskar julen, det har jag alltid gjort. Idag köpte vi vår första gran, det är första gången jag äger en gran, första gången jag får bestämma vad granen ska innehålla och första gången jag får bestämma när granen ska kläs :) självklart gjorde jag allt detta med min kära! Så mysigt :)

Vi har även griljerat vår första skinka och ätit den varm :)

Jag älskar julen ❤


Fullt ös medvetslös

Publicerat: 2012-12-11 Kl: 22:25:21 | I kategori: | 0 kommentarer


Här rinner dagarna på som vanligt. Det är så j*vla tråkigt när både jag och M jobbar sent varje dag, vi hinner knappt titta på varandra längre. Igår åt vi middag kl 21, idag var det lite bättre, en timme tidigare. Vi hinner tex södra handla tidigt så vi kan laga mat tidigt, idag var vi på affären kl 18.45 ungefär och sen var det bara att storhandla i ilfart för att ens hinna laga mat. Sjukt tråkigt!
Jag börjar ju ett nytt jobb efter jul och då kommer jag äntligen få lite bättre tider än vad jag har nu :)

Snart är det jul :) ska bli så mysigt att vara ledig hela jul och nyår och bara mysa och umgås. Både jag och M är ledig till 7 januari :) då börjar mitt otroligt spännande halvår som jag har framför mig :) hihi!


Det börjar kännas som hemma :)

Publicerat: 2012-12-02 Kl: 21:21:23 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu börjar det hända saker här hemma, idag borrade vi färdigt allt, alla hyllor är uppe. Nu saknas det bara några tavlor, men det kommer med tiden :)

Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder, dock ganska dåliga men dom får duga i krig :)



RSS 2.0