Kära syster...

Publicerat: 2010-09-30 Kl: 21:23:58 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Tänk att min syster alltid säger så många bra saker, igår efter mitt inlägg angående att Eniro inte hade ringt mig så skrev hon en kommentar om att dom säkert ringer idag!! Jaaappp , jag ska på intervju på torsdag kl 13 :) Egentligen skulle jobbet börja på måndag, men allt har blivit flyttat så dom kör intervjuer från nästa vecka :) Ett steg närmare ett jobb i alla fall :) Ska kika med en liten kontakt ifall det finns möjlighet att jobba lite extra fram till jag vet angående Eniro :)

Idag gjorde jag och Christian något jobbigt... vi gick till gymet kl 16, körde 20 min crosstrainer, 25 biceps, triceps och sen kl 17 körde vi 25 min corepass. Dra mig baklänges, har jag inte träningsvärk i magen och ryggen imorgon så måste jag nog gå och klaga på passledaren, det var jobbigt vill jag säga!

Ungefär såhär kände vi oss när vi cyklade hem 17.30 idag :p fast halvmaran var lite jobbigare!! haha

Måste bara fråga, är det någon här i världen som vet vad låten heter på Volvo reklamen, den reklam där det åker runt en snygg brun/guld Volvo, jag älskar den låten men vet inte vad den heter eller hur jag får reda på det!! Hjälp tack :) 


Nu ryktas det om att vi ska se på hockeykväll, gud så roligt! Jag tror att jag ska ta fram min korsordstidning ;)

pussokram


Inget telefonsamtal...

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 20:46:09 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Att dom inte kan ringa!!!!

Det är i Eniro problemet sitter, själva rekryteringsföretaget ringde så snällt imorse och sa att jag kommit ett steg till, dom sa att Eniro skulle ringa och boka en intervju med mig personligen. Inget samtal här inte, jag skulle få besked vare sig det var positivt eller negativt, alltså ska dom ha hört av sig. Tjänsten börjar på måndag, kanske dags nu då!

Oh kära värld... vad har jag gjort idag?... Jag och Jenny var ut och bollade idéer med företag idag på förmiddagen angående Mary Kay :) Det gick riktigt bra faktiskt, roligt att se när duktiga Jenny jobbar :)

Jag och Christian tog tag i våra liv och cyklade bort till gymet :) skönt, fasen vad ont jag har i axlarna, det kommer att göra mer ont i morgon får jag en känsla av ;)

Min duktiga Christian sitter nu och jobbar på min bloggdesign, jag är så trött på den jag har nu .. hoppas han lyckas :) 

Nä nu ska jag gå och fixa lite, undra vad jag ska fixa för nått?? Jag hittar säkert nått :)

Pussokram
 
LOVE <3


Ut och kämpa...

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 10:32:13 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Idag ska jag och Jenny ut på stan och jaga lite Mary Kayare, företag som kanske vill ha kickoff eller afterwork eller nått sånt :) Det är bara att hoppas att någon vill vara med på det :)

Jag och Christian skulle egentligen spela golf idag, men det är storm jute så det går helt enkelt inte, vi skulle inte ha några bollar kvar om vi skulle ge oss in i det :p så då blir det MK istället :)

Christian gick till skolan tidigt för att plugga så det var bara bra att jag och Jenny skulle ut annars hade jag nog blivit galen av att sitta här själv :p



Nu ger vi oss av!

Pussokram


Jag är med CYKEL :D:D....

Publicerat: 2010-09-26 Kl: 18:38:28 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Iiiiihhiiiiii Gladtjej.nu kan ni skriva i ert adressfält så kommer det upp en bild på mig :D Jag har köpt min alldeles egna cykel, det är inte vilken cykel som helst, det är en TANTcykel :D Så himla rolig att cykla på. Det går lätt som en plätt!

Jag gick in på Blocket förut idag och såg den, ringde på en gång och bestämde träff efter en timme, sagt och gjort, vi åkte dit och Christian fick åka hem själv, jag cyklade såklart :) 400 kronor var den absolut värd :) Ingenting är fel på den, kanske lite tröga bromsar men annars ingenting. Tanten själv (jag) ska imorgon ge mig iväg på min lila/vita fara och köpa en cykelkorg :) Det måste man ha om man har en tantcykel :)

Såklart ni ska få se en bild :)


Det ser ut som en barncykel på bilden, men ack så fel, den är i perfekt höjd för mig :)

Nu måste jag gå och titta till maten som befinner sig i ugnen :)

Pussokram


Skitväder...

Publicerat: 2010-09-26 Kl: 10:08:26 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Det tråkigaste som finns är att vakna strax efter 9 och titta ut också är det bara en massa dass ute, hur kul är det?

Jaha, vad ska jag skriva nu då?

Vi äter frukost nu och tänkte ge oss av mot gymet vid elva, strax efter kanske :) Frukosten måste få smälta lite först.

Måste få be er vänta lite tills jag får något att skriva om :)

Pussokram


Träning utav bara h-vete...

Publicerat: 2010-09-25 Kl: 18:10:42 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


tjosan i trosan vad vi tog i på gymet förut, skönt som tusan. Imorgon lär vi inte vara kaxiga, men vi ger oss till gymet imorgon också :)

Vi har nu en kyl som är godkänd, den är i alla fall lite full med mat och ätbara ting :)

Klyftpotatisen ligger i ugnen och jag ska nu börja steka denna vacka sak, ser det gott ut??? :p

Det luktar gott i alla fall, kommer säkert också att bli gott till slut :)

Plikten kallar! 

Pussokram 


Inte att glömma...

Publicerat: 2010-09-25 Kl: 11:23:46 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Jag glömde ju bort en sak, jag har köpt ett par höstskor, i love them :)

Här kommer en bild på dom




Som sagt, love them och dom sitter som en smäck, lätt att gå i också :)

Nu ska jag tvinga iväg min sambo på City Gross för att göra av med en mass pengar och så hem en masssssaaa mat :)

Pussokram


Webcam, ja det funkar...

Publicerat: 2010-09-25 Kl: 11:21:09 | I kategori: Vardagen med mig | 2 kommentarer


Tjollahopp

Det har kommit in lite klagomål över hur ofta jag lägger ner tid på att blogga, självaste Johan tycker att det sker lite för sällan. Här kommer förklaringen, jag gör ingenting!

Men hör och häpna, jag var i Kristianstad igår tillsammans med Jenny. Vi kikade lite på stan och åt lunch sen gick vi på en föreläsning med självaste Kristina Edefors (ingen vet vem hon är). Hon är Mary Kays mest framgångsrikaste person i Sverige och Norden. Hon pratade i 2 timmar och det var hur bra som helst :) Det gav en massa ispiration och varje gång man lyssnar på henne får man liksom en kick och vill jobba, jobba, jobba.. så det ska jag göra nu.
Vi tog oss en tripp till IKEA i Älmhult på vägen hem, jag köpte lite galgar, toaborste, en väcka till mitt MK och lite annat smått och gott :)

Jag fick ett till klagomål och det handlade om bilder så här kommer lite bilder från denna morgon

Jag försöker skymma den fula texten på Christians tröja

Där kom den fram

Toktoktok...

Bortse ifrån tröjan är ni snälla (speciellt ni som tillhör min sida och håller på samma lag som mig;)

Så hoppas Johan är nöjd nu ;)

Släng in en kommentar vetja ;)

pussokram


Det går åt rätt håll :)...

Publicerat: 2010-09-21 Kl: 21:05:50 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Äntlligen mår vi bättre, nästa allt har släppt, jag är lite konstig i halsen bara. Det känns skönt att orka gå i trapporna igen, det har blivit lite för mycket hissåkande nu den senaste tiden :p 

Jag var som sagt på intervju igår för ett jobb som innesäljare på Eniro, eller dotterbolaget Din del. Hon berättade lite om jobbet och om jag får det så kommer jag att få en utbildning i typ 1 månad innan själva jobbet börjar och jag hoppas att man får lön under utbildningen. Dom skulle i alla fall höra av sig i slutet av veckan eller i början på nästa vecka med svar, antingen om det blir positivt eller negativt. Jag vill verkligen ha det så vi hoppas på positivt :)

Idag har jag för första gången på väldigt lång tid gått en promenad, jag gick i drygt en timme, såg ny miljö och myste, det var riktigt skönt att komma ut. Jag valde att gå åt ett håll som jag aldrig gått eller åkt åt, spännande må jag säga ;) Fina hus fanns det i alla fall :)

 Imorgon ska Christian vara i skolan typ hela dagen så jag får väl sitta ensam hemma och rulla tummarna, som alla andra dagar :p haha det börjar bli riktigt tråkigt nu! men men nu ska vi inte klaga, jag kanske får jobbet :D:D

Bilder, nä det är inget jag håller på med! Det finns inte så mycket att knäppa på när man bara sitter hemma, arbetslös i en lägenhet som ser likadan ut som förra gången jag visade den :)

Pussokram


Trååååkigt!...

Publicerat: 2010-09-19 Kl: 16:25:52 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Nu måste jag meddela att jag verkligen vill ha jobbet som jag ska på intervju för imorgon, orkar inte sitta hemma länge, det är inge kul...! Dock är det helg nu, men dom senaste 3 veckorna har varit helg för mig, så nu är det dags. Oj vad jag ska skryta om mig själv imorgon, allt jag gör och har gjort har bara varit bra :) hihi man kan ju hoppas som sagt!

Idag bestämde sig sjuklingarna för att göra ett ryck, vi åkte ut till Växjögolfklubb och tränade :) Det var faktiskt roligt och gick ganska bra! Vi funderar på att spela där på fredag då vi förhoppningsvis är helt kvitt sjukan :)

Ikväll blir det gomiddag, sjömansbiff, klyftpotatis och mammas fantastiska vitlöksås :D oohhh my gooood vad gott :) (återkommer om det blev så fantastiskt som jag hoppas)

Kanske ska ta och ge mig av till ica så middagen kan börja lagas någon gång :)

pussokram


Sjukstugan...

Publicerat: 2010-09-18 Kl: 21:42:17 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Jag har ont i både hals och näsa, förkylning är inte döroligt att ha, speciellt inte på morgonen. Jag har mest ont i halsen, Christian snyter sig och blöder näsblod om vartannat, men vi är glada ändå :)

Inatt vaknde vi av att det var bråk utanför vårt hus, jag fattade det som att det var mellan en kille och tjej, både jag och Christian låg och väntade på att han skulle slå ner henne, det lät ungefär så.. uscha, det kändes som att dom stod och skrek i flera timmar! 

Allt har gått i väldigt låga varv hemma hos oss idag, mycker filmtittande och några små promenader för att få luft och sen kunna gå och lägga sig i soffan igen. Inte så himla roligt, men sånna dagar behövs också tycker jag :)

Det värsta av allt är att jag tror att morgondagen kommer att se exakt likadan ut :p kul liv. Tur att vi har 3 säsonger av OC att titta på, lätt tidsfördriv :)

Nä nu ska jag nog återgå till filmtittande och snörvlande :p

Pussokram 


Äntligen lite ordning...

Publicerat: 2010-09-17 Kl: 20:32:02 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Det är så otroligt skönt att fått komma i ordning på riktigt.
Igår kväll hände det som vi väntat på ett tag, en grymt trevlig tjej kom och köpte soffan :) Dessutom till det priset som vi hade lagt ut den för. Det var ju en annan tjej som skambudade, tur vi inte sålde till henne :)

Som sagt, nu är det klart, soffan står på sin plats, mattan ligger på golvet och vi slipper känna stress över hur vi ska få iväg gammla soffan :) Skönt

Så här ser det ut nu :)


Observera gärna godispåsarna :P



Jag är supernöjd med hur det ser ut nu :) äntligen ordning (som jag skrivit 10 gånger förr)

I helgen ska vi lägga tiden på att bli fri vår förkylning :)

Nu blir det fredagsmys med (godispåsarna) idol och hockey :)

Pussokram


Varför inte ha två soffor?...

Publicerat: 2010-09-16 Kl: 11:55:09 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Nu har jag börjat känna av trisdessen med att vara arbetslös, det är inte döroligt om vi säger så. Det går bra när Christian är hemma men nu är ju han så duktig att han sitter i biblioteket och pluggar. Jag håller i och för sig på att komma igång med mitt Mary Kay, ska prata med mina första kunder idag och boka klass med dem så det är ju kanon, men annars...

Tänkte precis ta tag i gardinproblemet i sovrummet men då hittar jag inte den andra gardinen och jag vill inte störa Christian, så det får vänta :p

Jag ska verkligen ta mig till gymmet idag, jag kan ju inte sitta här och bli tjock resten av livet! 

Just de, the big news, vår nya soffa har kommit, wiiihoooow!!! Men... det finns en hake i det hela, det ser ut såhär hemma hos oss just nu..
 
Där står den på högkant. Den är grann, men inte när den står i köket sådär! Vi sitter och  söker köpare hela tiden, jag har två stycken på g nu på blocket, en är i och för sig klar men hon har skambudat så vi får hoppas på den andra :) Det skulle vara roligt att komma i ordning någon gång, slippa den stoa soffan, slippa den lilla soffan stående mot köksväggen. Jag vill kunna lägga ut vår nya matta och köpa soffkuddar och allt sånt kul :D
Jag ska bannemig få iväg den där soffan senast imorgon! Så är det bara...

Nu kallar gymmet, här ska byggas muskler!

Pussokram


Arbetsförmedlingen..

Publicerat: 2010-09-13 Kl: 23:00:29 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jag skulle lite fint glida in på arbetsförmedlingen idag, icke sa nicke! Chefen har inte riktigt skickat iväg något arbetsintyg så besöket får vänta tills imorgon...

Jag gjorde en fuling idag :p i torsdags gick jag in på en affär och handlade smycken inför helgen och idag råkade jag åka och lämna tillbaka dom :p jag kommer ju aldrig mer använda dom och förresten så hade jag bara på mig dom i typ några timmar !! Onödigt att lägga ut nästan 400 kronor på smycken som jag aldrig mer ens kommer att titta på :p oooopsss....

Imorgon ska jag och Christian, hör och häpna, gå och RÖSTA :D och jag vet vad jag ska rösta på!! toppen ju...

Egentligen är morgondagens schema fullspäckat så vi måste sätta oss ner och planera :p haha

Nä nu ska vi sova :) hörs imorgon

pussokram


<3


Göteborg mina vänner...

Publicerat: 2010-09-13 Kl: 11:15:35 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Hejsan hoppsan!!

Nu är vi hemma från Götet, det har varit en härlig helg med mycket applåder och många skratt. Vi ägnade hela fredag och lördag åt Mary Kay, både prisutdelningar och föreläsningar, det var hur bra som helst :) Nu ska jag och Jenny satsa på detta så att jag är sales director nästa år på seminariet ;) hihi

Igår gick vi runt på stan och chillade innan tåget hem gick 18.07, jag köpte lite saker till min lilla verksamhet :p skojskoj!!!

Idag ska jag nog ta och pallra mig iväg till arbetsförmedlingen :p skoj de!!!

Nu kommer blir bilder från helgen


Det var bara att dra på sig balklänningen inför fredagkvällen, dock var den alldeles för stor :/

Det delades ut ringar under hela kvällen :) nästa år kanske det är min tur :p

En grupp duktiga människor uppträdde under kvällen

Tjejen i röd klänning som går i trappan och som syns på storbildsskärmen är Jenny, hon ska här ta emot sin första diamantring :)

Alla män på seminariet fick gå upp på scenen, så någonstans där i massan går Christian :)

Här är min blivande bil :p

Jag skulle även kunna tänka mig den här :) Notera gärna att båda bilarna är rosa ;)

<3

Nu ska jag kolla igenom vilka produkter som ska beställas :)

pussokram


Sista sekunden (som vanligt)...

Publicerat: 2010-09-09 Kl: 20:45:25 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Sitter här med värre träningsvärk än vanligt! Skönt de...

Nu har vi äntligen packat färdigt allt inför morgondagens resa, till och med Christian väska är färdig :) Han provade sina skor till outfiten förut och vi insåg att det var dags att köpa ett par nya finskor, sagt och gjort, vi åkte iväg till Samarkand och köpte ett par nya, 40 minuter innan dom stängde :) Toppen de! Jag tror att dom kommer bli kanonfina på honom i helgen :)



Göteborg, here we come :D

Jag tror och hoppas att vi kommer att få en jätterolig och mysig helg med en massa härliga människor och upplevelser :)

Vi får se när jag tar mig tid att skriva nästa gång :)

Pussokram


Träningsvärk så det räcker...

Publicerat: 2010-09-08 Kl: 22:48:51 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Imorse när jag skulle kliva upp ur sängen hade jag en sak att säga till världen innan jag skulle lägga mig under täcket igen och det är "AAAJJJJJJJJJJJ"!!! Jag hade så fruktansvärt ont i mina ben så jag höll på att avlida. Träningen igår känns verkligen idag och det blir inte bättre med tiden, det är nästan värre nu på kvällen :/

Idag gick vi också till gymet, tro det eller ej :p det blev 1 timme överkropp så imorgon kommer vi inte kunna göra någonting alls. Christian klev nyss upp ur soffan och nästan skrek "åååå jag har så ont i RÖVEN", lite komiskt med tanke på att jag precis satt och skrev om det :p 

Imorgon blir det träning av hela kroppen, vi kommer ju ha ett litet uppehåll på 3 dagar sen så imorgon blir det hårdkörning :) 


Nu är det slutspurten på tv-programet "Kungarna av Tylösand" (underbart program, hoppas inte mamma och pappa tittar på det) sen blir det sova,sova,sova!!! :D

Pussokram

 


Helgen närmar sig..

Publicerat: 2010-09-07 Kl: 21:12:26 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jag har nästan packat färdigt inför helgens bavader :) Det är bara småsakerna som saknas och dom packas inte förrän på fredagmorgon :)

Konstigt nog känner jag inte av träningen i benen (än), vi körde ganska hårt så det lär ju kännas imorgon. Imorgon väntas överkropp på gymet, oj vad ont det kommer att göra i kroppen på torsdag :p

Just det, jag var in till stan förut och fick mina naglar fixade, helt sjukt, det kostar 400 kr mindre att göra det här i Växjö än att göra det i Sundsvall :o shiiit säger jag bara!!! Helt klart värt det, man måste ju vara fin i helgen som sagt ;)


Imorgon har vi inte mycket planerat förutom träningen, får se hur dagen får se ut :)

Just de, vi har satt upp stången för jeans i garderoben så nu är det fint där, ingenting på golvet, allt hänger eller ligger i hyllorna :) äntligen! Jag har dessutom packat upp mina sista väskor, det börjar likna ett hem :) Bara soffan kvar. Det ska bli skönt att få nya soffan på plats och dessutom kunna rulla ut mattan som ligger under sängen just nu :) längtar!!!!

Nu blir det film med pöjken :)

Pussokram


Effektivitet...

Publicerat: 2010-09-07 Kl: 12:13:29 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jag må säga att vi har varit hurtiga idag, vi klev upp innan 9 åt frukost och tog det lugnt. Gick till gymmet kl 10 och tränade ben i 1 timme, gick hem och åt gröt till lunch. Det jag vill säga nu är att kl är strax efter 12 och vi har redan gjort det där :) Nu ska jag Christian snart till skolan och jag ska CYKLA in till stan och njuta av att ha tränat, jag ska vara stolt :P haha
Det var faktiskt bara det jag ville säga, återkommer senare med vad jag gjort i stan ;)
Pussokram

Dålig golf med ett leende på läpparna...

Publicerat: 2010-09-06 Kl: 22:11:33 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Bland det värsta jag vet är när saker inte går som jag vill, t.ex. när jag spelar golf, jag kan bli så otroligt arg när det går dåligt. Idag var en sån dag, jag blev inte speciellt arg men väldigt besviken på mig själv. Jag tycker att jag gör rätt, men tydligen inte. Det enda jag kan skylla på är att jag inte tränar, träna mer så går det!

Idag skaffade jag mig ett gymkort här nere i Växjö, äntligen. Här ska brännas fett och byggas muskler, jag ska bli fit!! Redan imorgon är det dags för första träningen, det sk bli otroligt skönt och roligt. Det kommer att gå väldigt trögt och dåligt men jag har en peppande pojkvän så han får tjata på mig att fortsätta :) 

På fredag åker jag och Christian till Göteborg, det är näligen seminarium där till helgen. Vi kommer att hålla till i Skandinavium och allt kommer att handla om Mary Kay :) Det ska bli så himla roligt. Det är seminarium hela fredag och halva lördag. När seminariet är slut på lördag ska jag, Christian, Jenny och Johan tillbringa kvällen i Göteborg, vi ska nog käka middag och sedan hitta på något roligt på kvällen. På söndag står det "göra stan" på schemat :) på söndag kväll åker vi tåget hem till Växjö igen. Jag tror att vi kommer att ha superkul :)


Den här outfiten kommer jag att ha på fredagkväll när det är gala i Skandinavium i Göteborg :)

Nu ska jag ta och titta på Filip och Fredriks program "lite sällskap" :)

Pussokram


Otroligt trött dag...

Publicerat: 2010-09-05 Kl: 20:40:30 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Hela den här dagen har varit trött, jag har varit trött, Christian har varit trött och själva dagen har varit trött..

Vi åkte som sagt in på stan förut, båda var helt slut och ville bara hem, men vi hade en lista med saker som behövdes handla, så vi gjorde det lite fort
 
Vi köpte en hållare till hushållspapperet, en hållare till servetter och två nya diskhanddukar

När vi kom hem bestämde vi oss för att vara lata så vi la oss i soffan och såg första avsnitten av OC igen :) Jag somnade såklart och sov LÄNGE, så Christian fick väcka mig :p

Nu har vi nyss ätit hemgjord pizza, väldigt gott :)

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på inköpen igår :)


Såhär såg det ut innan bordet kom på plats..

Såhär ser det ut nu :)

Vi köpte också en köksklocka som sitter ovanför matbordet :)

Vi köpte ett sängbord till mig, likadant som Christian har på sin sida av sängen

Vi har satt upp skåpet ovanför sängen och på skåpet har vi bilden på mig och Christian och mina fina ljuslycktor som jag fick av Johanna i studentpresent :) Mycket nöjd!

Vi köpte en lampa till fönstret, vi har en likadan i fönstret bredvid :)

Vi köpte mycket mer också, men vi börjar såhär :) Soffan vi beställde kommer förhoppningsvis den 15 september, då kommer jag visa den. Tänkte även visa tvbänken då, just nu ser det bara konstigt ut när den gamla soffan står som det står :)

Nu ska vi se på nån film tror jag, tyckte jag hörde talas om det :)

Pussokram


IKEA har det mesta..

Publicerat: 2010-09-05 Kl: 12:26:38 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Nu har tyvärr min familj åkt hem, sorgligt men sant, tur att vi ses snart :)

Igår var vi en heldag på IKEA i Älmhult, ojojoj vad vi handlade. Äntligen har vi ett riktigt matbord med stolar, vi slipper nu äta frukost, lunch, middag, alla mellanmål och kvällsfika i soffan :) Vi har också köpt en tv-bänk så tven står inte längre på vardagsrumsbordet :) Den 15 augusti kommer vår nya soffa också.

Jag kommer att lägga ut bilder på våra inköp lite senare, men nu måste vi åka till stan och handla mer :P det saknas vissa saker ;p haha "pengarna bara rullar fram..."

Vi hörs lite senare!

Pussokram


Det vankas finbesök..

Publicerat: 2010-09-03 Kl: 10:26:38 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Hua vad mycket jag har att göra, varför sitter jag här och degar då?!?!

Jag ska ta och ge mig av ut på byn och lämna cv sen blir det storsädning och stortvättning :) Just det jag måste komma ihåg att baka till imorgon också! Mycket att komma ihåg...

Ieftermiddag kommer min kära familj, Johanna kommer imorgon :) Det ska bli roligt att visa runt i vår enorma lägenhet, det räcker egentligen med att man vänder på huvudet några gånger så har man sett den ;)

Nä plikten kallar!

Pussokram


Det doftar av kakans bak...

Publicerat: 2010-09-02 Kl: 21:58:02 | I kategori: Vardagen med mig | 2 kommentarer



Idag har det bakas bullar på PG Vejdesväg

Världens minsta bunke, vi överväger om vi ska köpa en större

Kladd, kladd, kladd...

Men oj så goda bullarna blev. Jag glömde dock bort att ta bild på resultatet med Christian hälsa att dem två han slukade i sig på 1 minut var goda :)

Jag sitter just nu och räknar sekunder tills jag får sova, egentligen får jag väl sova när jag vill men jag måste dra ut på det för att inte vakna så tidigt :p

Imorgon kommer min kära familj hit och hälsar på :) hihi skojsigt!
Innan dem kommer ska jag hinna med en hel del. Handla, tvätta, baka, städa och åka iväg och lämna CV. Ojojoj, ja låter som en riktig husmor, precis vad Christian kallar mig!

Om 20 minuter får jag sova :D Wiiiihoooow

Pussokram


Det är för ljust...

Publicerat: 2010-09-02 Kl: 09:10:11 | I kategori: Vardagen med mig | 2 kommentarer


Det går verkligen inte att sova när det är ljust i rummet. Vaknar vid 8, halv 9 som senast. Jag som alltid kan sova precis hur länge som helst. Vi måste komma på ett knep på hur vi ska få det mörkt!

Om en timme har Christian lektion så då får jag sköta mig själv bäst jag vill. Ska gå till statoil och boka en släpvagn till på lördag då vi ska göra IKEA osäkert i Älmhult.

Jag återkommer när jag har något roligt att skriva :)

pussokram


Storhandling och middag

Publicerat: 2010-09-01 Kl: 19:21:51 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Äntligen har även vi lite mat i kylen och frysen. Vi åkte på City Gross förut och storhandlade, väldigt välbehövligt. Det blev en hel del i varuvagnen och allt på inhandlingslistan blev avprickat förutom en simpel diskborste, alla är för hårda och för stora, här ställs det krav ska jag säga er :)

Christian har lovat att han ska diska så därför tar jag mig tiden att skriva ännu ett inlägg!

Vi lagade ihop en pasta carbonara idag för enkelhetens skull, den slank ner hur lätt som helst.
Ja just det, eftersom vi inte har något köksbord och för att vårt soffbord används som tv-bänk för tillfället så tog jag fram kreativiteten i mig 
 
Datorkudden fick bli mitt matbord, Christian däremot han låg i soffan och åt

Idag fick jag även tillfälle att använda min nya karaff som jag fick av Christian föräldrar i studentpresent

Den är så fin :)

Vår provisoriska tv-bänk



Svar till kommentarerna :)

Anna: Det blir lite lättare för er att få en insikt i hur vi bor med bilder och nyfikenheten blir kanske lite mindre ;) Dessutom roligare inlägg att skriva för min del :)
Jag bytte för att få lite förändring. Designen ska snart ändras, väntar bara på nya bilder :)

Johanna: Ja jag tycker också att vi har fått till det ganska bra redan nu. Ska bli otroligt skönt med ett matbord sen bara :) Jag längtar tills ni kommer :) Kom på någon maträtt du vill ha bara så fixar vi det (med lite hjälp från er kanske med tanke på mina talanger i matlagning:p).

                                                                      Pusspusspuss



Flytt flytt flytt...

Publicerat: 2010-09-01 Kl: 13:36:59 | I kategori: Vardagen med mig | 2 kommentarer



Hej hopp

Nu för tiden befinner jag och Christian oss i Växjö, i vår nya lägenhet, tillsammans!

Hela dagen igår slet vi som djur för att flytta alla saker från lilla ettan till lilla tvåan och vi klarade det. Christian bar och bar och jag städade och städade, vi var helt slut båda två när vi var färdiga. Min träningsvärk idag går inte ens att beskriva, snacka om otränad, jag kan knappt gå.

Jag tänkte att jag sulle bjuda på lite bilder på nya lägenheten, vi är inte färdiga än men jag kan visa hur långt vi har kommit.









En liten översikt hur vi har det.

Vi har en del som ska förändras, vi ska börja med att köpa ny soffa, ett matbord, sängbord, lampor, mattor och lite saker till garderoben. Jag tror att lägenheten kommer att se annorlunda ut när vi har fått allt på plats.

Nu ska vi åka och storhandla för vårt kylskåp ekar tomt

Hörs snart

pussokram



Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2010-09-01 Kl: 13:12:22 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer



RSS 2.0