Sommar

Publicerat: 2013-12-26 Kl: 19:33:15 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Jag börjar bli jävligt less på skitvädret i det här landet nu ... 

Vad sägs om en resa så långt bort man kan komma, helst en plats med sol så givetvis 🌻




God fortsättning

Publicerat: 2013-12-25 Kl: 20:56:08 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Hej där

Då var julen över, typ. Vi hade en minst sagt konstig julafton. Det hela började med ett körrarpass på gymet med hela familjen (jag har träningsvärken från helvetet idag) och sedan strömavbrott precis när Kalle gick på teven. Jag må ha sett Kalle varje julafton i 22 år men snälla nån, det är TRADITION!!! 

Jag fick i alla fall många fina julklappar, i princip alla är testa idag och nästa alla är saker som förvaras i köket ;) jag älskar att baka så jag hade önskat mig en massa smått och gott till det :) 


Jag gjorde i och för sig världshistoriens fulaste kakor, men jag var ju tvunge att testa allt jag fick ;) jag ska slipa lite på tekniken! 

God fortsättning på er ❤️

Nu är det jul igen

Publicerat: 2013-12-22 Kl: 23:59:22 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Dan före doppare dan

Jag tycker tiden går äckligt fort, snart får jag väl guldklocka som kommunanställd och sen är det dags för pension! Jag tyckte nyss det var jul, vad har jag gjort resterande året? Bra fråga, tiden går fort i alla fall. 

I fredags bestämde vi oss i alla fall för att börja köpa julklappar, ute i tid som vanligt. Fy farao, jag lovar (nästan) att nästa år kommer jag ha alla klappar färdiga innan 1 december. Folk är som galna jävla hundar kring ett köttstycke på både stan och i Birsta. Jag är glad att det ät över.. Ca 16 inslagna paket senare, alla med ett innehåll passande personer under 6 år. 

Imorgon ska jag och storasyster på spa, vår årliga systerdag :)

Puss o godnatt



Tips

Publicerat: 2013-12-17 Kl: 00:10:05 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jag måste få tipsa om ett fantastiskt tv-program, Project Playground på TV3, finns att se på TV3 play. Det behövs ingen förklaring, titta bara men glöm inte näsdukarna, det kommer att behövas!!

Idag på mitt älskade jobb var det projekt pepparkakshus som stod på schemat, huset var färdigt i förpackningen förutom att vi var tvungna att limma ihop skiten, sagt och gjort, limpistolen åkte fram! När huset var färdigt och så snett som det bara kunde bli (mitt fel) kom jag på att vi inte hade en enda pinal att dekorera med. Google är min bästa vän ibland, vispade lite snabbt ihop en kristyr (?), klippte dock ett aningens för stort hål i plastpåsen som fick agera sprits... Nonstop fanns det ingen fråga om, marschmallows fanns det däremot, sagt och gjort, fram med saxen och vattenfärg :) bilden får nu tala för sig själv! 



Dra på trissor

Publicerat: 2013-12-16 Kl: 09:01:19 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Vi kör ett till inlägg bara för att... Det var ganska kul att skriva av sig lite igen :)

Jag vill åka utomlands och det är nu. Vi var på gran canaria i maj vilket var trevligt men nu vill jag åka till något mer tropiskt, Finland kanske? Det är i princip dit pengarna räcker för närvarande. Ni som tror att studenter är rika..fel fel fel som Brasse Brännström själv hade sagt det! 

Nu blir det en rensning i arkivet och lite kaffe kanske :) 



Jag lovade att återkomma...

Publicerat: 2013-12-15 Kl: 23:47:32 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jahaja, det är väl inte så pjåkigt att den 9/9 lova att återkomma för att sedan 15/12 gör det? :)

Vad har hänt? 
Inte ett dugg faktiskt, plugget tar upp nästan all min tid, jag hinner med lite jobb och att ibland titta på Martin en snabbis innan det är dags att sova och börja om igen. Livet är allt underbart!

Om drygt 1 vecka är det julafton, julen brukar förenas med julklappar, som många ofta köper redan i september. Har jag köpt någon? Nä det har jag verkligen inte! Jag har ju för fan knappt någon julkänsla när den där jävla Ivar ska komma och ställa till det plus att vädergudarna bestämde sig för att trycka på plusgraderknappen så att de 5 snöflingorna vi fått smälter bort! Tack som fan :) livet är allt underbart! 

De senaste 4 månaderna har jag slutat sovit, inte med flit utan av någon anledning kan jag bara inte sova. 4 månader, för 4 månader sedan började jag plugga... Hm.... Kan det ha någon koppling? Jag låter det vara osagt!

Ett tips till mig själv, kl är 23.50 snart.. FÖRSÖK SOVA!

Puss



RSS 2.0