Taggar ner

Publicerat: 2012-09-09 Kl: 21:23:16 | I kategori: | 1 kommentarer


Som ni säkert redan märkt skriver jag väldigt sällan, detta beror givetvis på att det inte finns så mycket att berätta. Jag använde denna blogg som mest när jag bodde neråt i Sverige för att berätta och visa mina nära och kära vad jag sysslade med. Nu bor jag hemma (tacka Gud för det) och mina nära och kära har ganska bra koll på mig. Jag kommer alltså bara skriva för skojs skull när jag känner att det finns något vettigt att skriva :) tack alla ni som fortsatt gått in och kikat trots min frånvaro :) kolla gärna in då och då för att se om det hänt något kul!!
Nu ska jag sitta och njuta av att M är överlycklig för att jag accepterat tv-spels spelande ikväll och sen ska vi glo på Johan Falk :)

Pussokram


Förkylning på hög nivå

Publicerat: 2012-09-05 Kl: 18:36:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Eftersom jag har börjat jobba på dagis s har jag blivit störtförkyld, något man i och för sig går räkna med. Jag har jättesvårt att andas ungefär hela tiden. Det är halvjobbigt att springa och jaga barn hela dagarna!!

Ikväll ska vi bara mysa i soffan och fortsätta titta på alla Johan Falk filmer, dom är sjukt bra, i love it!


Hemkomna

Publicerat: 2012-09-03 Kl: 17:19:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Vi har haft en bra och trevlig helg i Sthlm :) lite shopping, lite fest, några apor och skratt!!

Jag är dödligt förkyld, sitter i en fåtölj inne på synoptik och tittar på när mamma provar nya glasögon, helst hade jag velat dö någonstans! Ont i kroppen som satan.


RSS 2.0