Stackars lilla Whiskey....

Publicerat: 2011-02-28 Kl: 13:15:31 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Igår var jag med om min västa dag hittills, Whiskey försökte kissa hela dagen, han försökte sätta sig överallt men det kom liksom inget. Han gnällde och jamade jättemycket och jag fick panik!

När jag kom hem vid 21 blev han bara sämre och sämre, han skrek när man tog honom på magen och han vägrade att äta och dricka. När han skulle lägga sig ner välte han bara, han orkade inte vika ihop tassarna också hade han svårt att ställa sig upp. När kl var 23 låg jag på glvet inne i köket och Sofia och Christian + Sofias konpis var hos mig, då beslutade vi tillsammans med Mathias i telefonen att vi skulle åka in till Kalmars djursjukhus. Jag och Christian packade in katten i bilen och körde dit. När vi kom fram så fick vi reda på att han har njursten och att han inte har kissat på över ett dygn. Dom sövde honom på en gång och stoppade in världens längsta slang i urinröret, trodde jag skulle svimma. Dom sa att om jag inte hade åkt in med honom så hade han inte klarat natten, satckarn! Tur vi åkte...

Nu ringde veterinären i alla fall och berättade att han fortfarande har kvar sin kateter tills ikväll så kan han kissa själv ikväll så får jag hämta honom imorgon.
Kändes as konstigt inatt när jag kom hem vid 3, ingen katt i buren, ingen katt som gick och la sig bredvid mig!

Jag tyckte så jäkla synd om honom!!

Nu ska jag försöka jobba lite utan att somna!

Pussokram

Myskväll...

Publicerat: 2011-02-26 Kl: 23:03:17 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Idag måste jag säga att jag haft en väldigt bra dag. Whiskey väckte mig vid halv sex när han tyckte att det var dags att lägga sig i garderoben som jag såklart han råkat stängt helt! Vaknade även av den jobbiga fotbollen i det jobbiga fobollsspelet som står här! Vid 9.30 klev jag upp. Åkte till Christian och hämtade min golfbag, in på willys och handlade mat för alldeles för mycket pengar. vid 13 åkte jag, Hannes och Tinna till golfhallen och tränade lite. Tinnar var superduktig trots att hon aldrig hållt en golfklubba förut :)
När jag kom hem tog jag katten och myste ner mig i soffan framför en film. Jag damsög lägenheten och sen hade det blivit kväll. Sofia kom och hämtade mig och vi åkte till Spice ´n rice och hämtade mat som vi åt framför melodifestivalen. Vi sitter jag här och förbereder mig för att hoppa ner i bingen och kika på One Tree Hill :)

Imorgon ska jag och Fia göra stan :)

Pussokram

Min gosis! <3

Håll tassarna i styr...

Publicerat: 2011-02-26 Kl: 00:10:36 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Haha, här sitter jag i godan ro med en liten godisskål men det är jag tydligen inte ensam om, någon har svårt att hålla tassarna i styr..


Lilla bebisen!

Barnvakt...

Publicerat: 2011-02-25 Kl: 23:55:34 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Hemkommen för en stund sedan, jag har suttit barnvakt hemma hos Ninni och Hannes, klart dem ska få gå ut och fira sin 11-årsdag tillsammans utan barn. Med glädje tillbringade jag min fredagkväll med dessa tre pärlor. Världens snällaste barn. Två av dem somnade kl 20 och den tredje kl 22, ingen av dom gnällde en gång, så snälla!

Igår var det kalajs med teamet, det blev några drinkar så imorse var alla ganska sletna :p lite trötta på ögat bara! Mycket trevlig kväll i alla fal :)

Min lilla inneboende har kommit på att det finns en boll till fortbollsspelet som står och tar upp hela lägenheten, denna boll bör gömmas inom kort, den låter hur mycket som helst när han slår på den och den rullar fram och tillbaka, inte bra för hjärtat att höra det ljudet kan jag lova. Idag får den vara framme för jag har inte varit hemma ett dyft senaste dygnet så klart han ska få leka, men imorgon ryker den!

Jag var till frissan idag och slingade till håret lite :) Matilda som jag går till är så grymt duktig och noga, det tar tid men det är det värt :)

Nu är det dags att ta med lilla W till sängen och sova, blev inte så mycket av det förra natten!!

Pussokram


Teamkalas....

Publicerat: 2011-02-24 Kl: 13:35:04 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Ikväll är det dags för ett litet kalas med teamet, vi ska dagen till ära köra gocart, fy farao!

Efter bilturen blir det lite förkalas hemma hos bossen och sen middag på Båtsmannen :) Det blir troligtvis en väldigt mysig kväll :) Tycker dock lite synd om katten som måste vara alldeles ensam hela kvällen, jag får gosa extra mycket med honom imorgon, stackarn!



Pussokram

Kisse whiskey...

Publicerat: 2011-02-22 Kl: 23:07:55 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Idag anlände min nya rumskamrat, en hårig sådan.
Lille Whiskey ska vara hos mig i drygt en vecka då Mathias ska på massa utbildningar :)


Detta är just nu favoritplatsen :) Lådan med en massa bh:ar :P

Mys pys!

Nu ska jag ta med mig katten och gå och sova lite!

Pussokram

/ K&W

Städa kanske?...

Publicerat: 2011-02-22 Kl: 16:14:23 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Vad sägs om en liten rensning på skrivbordet kanske? får en känsla av att det är lite stökigt här, jag hittar inte ens enda pinal! Kan bero på ordningen...?


Cast away...

Publicerat: 2011-02-21 Kl: 23:07:42 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Ligger i sängen och tittar på filmen cast away, märkte när hälften hade gått att jag faktiskt har sett denna en gång, sjukt bra kom jag ihåg att den var men det var länge sen jag såg den.

Hade ju planerat en lite omöblering här i lgh men när jag väl skulle ta tag i det märkte jag att det skulle bli crap med min tanke, får tänka om tills imorgon.

Imorgon ska jag dessutom få finfrämmande här, kattbesök på gång. Finns det inte möjlighet att köpa katt just nu kan man ju alltid låna någon annans, jag ska vara kattvakt i några dagar :) Detta ser jag såklart framemot, myspys!

Oj vad tiden rinner iväg när man har roligt (?)!!

Dags att krypa till kojs

Pussokram

Design...

Publicerat: 2011-02-21 Kl: 20:07:08 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Ursäkta mig för designen, den är provisorisk ... Jag ska inom en snar framtid göra en finare :)

Pussokram

Nu är det klart...

Publicerat: 2011-02-21 Kl: 19:47:59 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Äntligen har jag kommit i ordning i lägenheten, packade nyss upp sista väskan och bäddade sängen! hua vad tråkigt det är...

Imorgon ska jag ta tag i livet och gå på gymet tänkte jag, om jag orkar :) Slutar typ 19.00 imorgon så det kanske får bli en annan dag ;)

Känner mig väldigt stressad över detta med lägenhet, eftersom jag bara har denna i drygt en månad så vill jag ha en klar direkt när jag ska ut härifrån, det ser mörkt ut för tillfället. Kanske får bo i en kartong i nån månad innan jag hittar någon.

Ska ta och kolla på tv i lugn och ro för första gången på väääldigt länge! Oj, råkade visst köpa en chipspåse förut, kanske ska ta och öppna den!

Pussokram

Tradera here i come...

Publicerat: 2011-02-17 Kl: 22:43:54 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jag visste att jag hade mycket kläder, men inte såhär mycket. Det tog liksom aldrig slut när jag rensade garderoben, väska efter väska fylldes, det kände inte bra, var kommer alla dom pengarna ifrån? :O

Jag ska i alla fall göra en rejäl rensning i helgen, tänkte jag skulle lägga ut en del på tradera, typ Peak-kläder som bara ligger och dammar, det kan man ju få i alla fall en liten slant för :) Har dessutom 200 par jeans och byxor, eller i alla fall 25-30, lite väl kanske! Det blir tradera där med :)
Nu är i alla fall allt packat och imorgon går första lasset. Jag ska ta med mig en del redan på morgonen så att jag på lunchen när jag får nycklarna kan slänga in lite. Jag är fortfarande i chock över hur mycket det är. För att inte tala om skorna, herregud, när köpte jag dom? :O helt galet!

Imorgon ska jag ta med mig Fia och dra till Grace, för alla som kommer från Sundsvall så jämförs det med Stadshuset ungefär fast dubbelt så stort :) Riktigt trevligt ska det bli! Man kan hade kanske trott att jag inte skulle lämna min nya lya på flera dagar men icke, fixa och dona kan man göra en annan dag :)

Nu ska jag sova så jag orkar med hotellfrukosten imorgon på stadshotellet tillsammans med teamet :)

Pussokram

Tv...

Publicerat: 2011-02-16 Kl: 16:24:30 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Snart har jag samlat ihop alla saker till mitt hem, jag ska få en tvbänk av Ninni och idag ska jag köpa själva teven. Ber till gud att den är bra, men det tror jag.

Jag och Sofia ska på afterwork idag, varför inte liksom, det är ju lill-lördag?
En liten matbit och en drink är ju aldrig fel :)
Myspys!


Pussokram


Det börjar närma sig...

Publicerat: 2011-02-15 Kl: 22:58:46 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Tänkte efter förra inlägget att jag ska återuppta detta med blogg och fler inlägg, det gick sådär faktiskt!

Igår fick jag ett sött kort av mormor och morfar, ett alla hjärtans dag -kort, mycket fint. Självklart grabbade jag telefonen och ringde och tackade så mycket. Vi pratar inte så ofta så vi passade på att prata om allt möjligt. Morfar svarar i alla i telefonen och när han hör att det är jag så säger han "hej, hur mår du? när flyttar du hem?" jag hann alltså inte svara på första frågan innan hans följdfråga kom. haha jag ser det från den ljusa sidan och tänker på att dom saknar mig :) Det var i alla fall roligt att prata med dom igen, jag saknar dem och alla andra där hemma!

Vi har en underbar utbildning på jobbet just nu, den hålls av en trevlig och artig man som heter Chris, det enda problemet är att att jag inte fattar ett ord av vad han säger, det pratas nämligen norska! Jag förstår inte han och han förstår inte mig, det går jämt ut!

Här packas det för fulla muggar, mycket kläder finns det, mycket skulle jag behöva skänka bort men det får ske någon annan gång, orkar inte hålla på och prova och rensa, ner med skiten i väskor! Skulle vilja skänka bort allt och köpa nytt, skönt de skulle vara! Just de, jag har inte råd...

Nä lite sömn kanske? 

Godnatt

Pussokram från Småland

Vad i he***te....

Publicerat: 2011-02-13 Kl: 18:41:20 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Började packa lite smått idag, tänkte att jag kan packa ner alla underkläder utom 5 par strumor, 5 trosor och några bhar, jag hade underkläder så jag fyllde en hel väska, på väskan står det att den fyller 35 liter, jag har 35 liter underkläder :O när hade jag råd att köpa 35 lite underkläder?
Detta fick mig att fundera lite, om jag fyller en väska med 35 lite underkläder, hur många väskor kommer jag då behöva till alla mina andra kläder, jag kommer att få åka i omgångar med tanke på att jag inte har så många väskor! Detta måste lösas...

Jag var även lite ekonomisk och smart förut, jag och C var ute och åkte, vi hade varit på Samarkand och jag kom på att toalettpapper och tvättmedel och allt sånt tråk måste införskaffas, tänkte att det är tråkigt och tungt att ta sånt på cykeln, dessutom dyrt på coop och lill-ica, så vi åkte till ÖB. Billigt och bra, dessutom slipper jag släpa på skiten från affären!

Undra hur mycket mat och ingredienser jag kommer behöva köpa i helgen, ALLT ungefär! Det ryktas dessutom om en dubbel utgång i helgen vilket betyder att jag inte kommer orka gå på affären varken lördag eller söndag! Hur ska detta gå?

Jag får lösa det här på ett fint sätt :)

Pussokram

Nu ska jag bli aktiv igen...

Publicerat: 2011-02-13 Kl: 13:42:02 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Jag har varit sjukt dålig på att gå till gymet på senare dagar, nu jävla ska jag börja ta tag i det där igen...

Jag funderar på att byta gym, vill hellre gå på något i stan med tanke på att jag ska bo där. Har jag kvar kortet här kommer jag aldrig ta mig hit, jag har ingen bil och jag är nog inte så sugen att cykla hit ut när jag kommer hem från jobbet. Måste fråga runt lite med folk vilka som finns, jag har ju ingen koll i den här stan...

Var i alla fall ute och gick i det fina vädret förut och sen en timme på gymet, kroppen kommer protestera imorgon, detta kommer att göra ont!

Asså det är inte bra att vaka tidigt en söndag, då gör man allt man ska och när klockan är 14.00 så har man ingenting kvar att göra. Funderar på att ta mig ut till Samarkand en sväng, får se hur det blir med det.

Pussokram

Flytt....

Publicerat: 2011-02-10 Kl: 10:58:05 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Igår var jag som sagt på lägenhetsvisning på en liten etta i stan, världens minsta kök, världens största toalett!! I alla fall så ringde tjejen på kvällen och sa att jag fick den så nästa fredag ska jag ta mina kläder och flytta in där. Det är som ett korttidskontrakt som gäller 18 feb - 26 mars. känns bra att testa på det, det kanske blir så att jag måste flytta hem till svallen igen, vem vet?!?!

När jag kom in i lägenheten märkte jag väldigt fort att två viktaga saker fattades, micro och tv... hallå!! klart jag ska det. Lägenheten är ju möblerad men det finns ingen micro och tv? Får ta och köpa det då!

Nu vet ni det! Ska ta och jobba lite

Pussokram

Ingen riktig koll...

Publicerat: 2011-02-08 Kl: 21:36:48 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Hallon!!

Tänk vad dagarna går fort ibland, kommer till jobbet, vips är det lunch, vips är det fika och vips är det dags att gå hem!

Imorgon ska jag kika på lya, det ska bli intressant, hoppas verkligen att det är något att ha! Den ligger mitt i stan, nära till allt! Det är en väldigt bra tidsperiod också, 18 feb - 26 mars, eftersom jag inte vet hur det blir med jobbet så är det bra att jag inte binder upp mig vid något! Som sagt, hoppas den är bra och att jag får den :)

Jag känner för tillfället att jag inte har så mycket koll på mitt liv, jag vet inte om jag kommer jobba kvar, jag vet inte om jag kommer bo kvar i Växjö (vilket jag vill), jag vet i så fall inte vad jag ska jobba med hemma i Sundsvall, ska jag plugga, gå hemma och pilla naveln eller jobba?
Jag önskar mig lite koll i present! Jag tycker om mitt liv här nere, skulle bara vilja se lite mer klart på saker och ting!

Nu ska jag nog ta och platta håret och sen krypa ner i bingen :)

Pussokram

Ingen riktig koll...

Publicerat: 2011-02-08 Kl: 21:34:59 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Hallon!!

Tänk vad dagarna går fort ibland, kommer till jobbet, vips är det lunch, vips är det fika och vips är det dags att gå hem!

Imorgon ska jag kika på lya, det ska bli intressant, hoppas verkligen att det är något att ha! Den ligger mitt i stan, nära till allt! Det är en väldigt bra tidsperiod också, 18 feb - 26 mars, eftersom jag inte vet hur det blir med jobbet så är det bra att jag inte binder upp mig vid något! Som sagt, hoppas den är bra och att jag får den :)

Jag känner för tillfället att jag inte har så mycket koll på mitt liv, jag vet inte om jag kommer jobba kvar, jag vet inte om jag kommer bo kvar i Växjö (vilket jag vill), jag vet i så fall inte vad jag ska jobba med hemma i Sundsvall, ska jag plugga, gå hemma och pilla naveln eller jobba?
Jag önskar mig lite koll i present! Jag tycker om mitt liv här nere, skulle bara vilja se lite mer klart på saker och ting!

Nu ska jag nog ta och platta håret och sen krypa ner i bingen :)

Pussokram

En kunnig golfvän...

Publicerat: 2011-02-06 Kl: 16:36:53 | I kategori: Vardagen med mig | 3 kommentarer


Hahah undra vem den kunniga golfvännen var som kommenterade förra inlägget, kan det vara golflegenden Moa Back kanske?
Du har helt rätt, klart man ska ha böjda knän! Du och jag får ta en runda i sommar babe, så får du lära mig alla dina knep ;)

Idag var det ännu mer vår ute än igår, sablar va skönt det var! Varmt och fint :)

Inte för att det gör någon skillnad på mig men nu ska jag gå upp till centrum och sola :P haha jag som inte äger något pigment blir ju bara en aningen rosa, men vad gör det, det är ju skönt ändå :)

Höres då!

pussokram

Årets första golfboll...

Publicerat: 2011-02-05 Kl: 14:55:20 | I kategori: Vardagen med mig | 1 kommentarer


Härliga dag!
Igår kom det jättemycket snö, alla blev deppiga och tänkte att detta kommer att bli en låååång vinter, imorse när jag vaknade och tittat ut var nästan all snö borta?? :O vad hände under natten undrar jag?
Det är sol ute och det känns som att våren är på väg, 5 grader varmt :) skööönt!

Så här ser du ut idag, hoppas det håller i sig!


I och med att det kändes som vår tyckte jag det var perfekt att åka och värma upp spakarna inför första rundan om några månader, sagt och gjort, vi tog oss till golfhallen och slog i en timme :) sjukt roligt! Varför var jag dum och la ner det här? Det kan man ju undra!!



Våren är snart här och det är underbart!!!

Pussokram


Ärtsoppa och pannkaka...

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 22:39:37 | I kategori: Vardagen med mig | 2 kommentarer


Vi åt nästan en klassisk torsdagsmiddag idag, hälften var rätt i alla fall... pannkakor! Gott så in i bomben :) Fick en ryck idag när jag satt på jobbet, baka var det jag har som plan efter jobbet. Åkte och handlade hur mycket som helst, bakade chokladmuffins och citronkaka, det blev kack av båda två. Jag var as nöjd att allt så skit bra ut tills jag skulle smaka skiten, fy! Måste ha glömt både sockret och kakaon i mina muffins, äckligt är bara förnamnet. Stackars mina muffins, eller snarare, stackars mig som trodde att det skulle bli fint torsdagsfika, icke!

Ska jag göra ett nytt försök imorgon, man kan ju inte misslyckas två gånger i rad, andra gången blir det bra! så är det bara. Ska ta och byta recept och lyckas denna gång.

Jag har inte fått veta någonting om jobbet än, vet inte om jag får vara kvar eller om man måste ta mitt pick och pack och leta mig vidare i livet. Skulle kunna göra vad som helst för att få stanna, men det är ju inte jag som bestämmer! Bort få ett besked snart.... AS jobbigt att gå runt och inte veta. Jag kanske är tillbaka i Sundsvall om en månad, vem vet?

oj, såhär långt har jag inte skrivit sedan stan brann, kul, kanske ska ta tag i detta. Tangenterna smattrar, hinner inte ens med att tänka på vad jag skirver, det märks! haha

Nuuuuu ska jag sova!

Gåå natt!!

Pussokram

Målning...

Publicerat: 2011-02-01 Kl: 10:05:47 | I kategori: Vardagen med mig | 0 kommentarer


Haha måste bara visa vilka fina teckningar jag fick idag :)
Ninnis äldsta dotter Tinna var på jobbet för ett tag sen och lånade min markeringspennor och agerade picasso, titt så fint det blev :)


:)

Pussokram

RSS 2.0